TEAMBUILDING
Werk samen, ontsnap samen!
TopografieKolonieGroen

Ontsnap en Verken​

Ben je op zoek naar een spannend avontuur voor jou en je vrienden, collega’s of familie? Dan is onze teambuilding perfect voor jou. Van meeslepende escaperooms tot uitdagende buitenavonturen, wij bieden een scala aan ervaringen die perfect zijn voor groepen. Bekijk ons aanbod en maak je klaar voor een onvergetelijke dag vol spanning en avontuur!

 

Uw avontuur begint hier. Heeft u vragen over onze activiteiten of wilt u meer informatie? Aarzel niet om contact met ons op te nemen. We staan klaar om al uw vragen te beantwoorden en u te helpen bij het plannen van een onvergetelijke ervaring. Tot snel!

Contact: 

info@landloper.be

0497 97 75 82

Escaperoom

Beleef het teamavontuur in onze escaperoom! Werk samen met je teamgenoten om te ontsnappen uit een uitdagende omgeving, verdeeld in twee groepen. Terwijl de ene groep de uitdaging aangaat, geniet de andere groep van een verfrissend drankje en speelt gezelschapsspelen. Onze escaperoom, hoog gewaardeerd op Escapetalk, belooft een onvergetelijke ervaring. Klaar om jullie teamband te versterken en samen succes te behalen?

2 groepjes van 5 = €25 p/p

Escape de Kolonie

Ontsnap aan de dagelijkse sleur met onze outdoor escaperoom! Betreed samen als één team van avontuurlijke landlopers het UNESCO-erfgoed, waar jullie navigeren door uitdagende raadsels, opdrachten en puzzels met behulp van een tablet met GPS. Verken de omgeving op zoek naar verborgen locaties en oplossingen voor een spannend avontuur dat op jullie wacht! Durven jullie samen deze uitdaging aan te gaan?

2 groepjes van 10 = €18 p/p

Verken de Omgeving: Elektrisch Avontuur

Ga op een adrenaline-gevuld winteravontuur met onze E-steps en E-scooters! Verken de prachtige omgeving en wissel halverwege van voertuig om beide ervaringen te beleven. Volg een speciale teamroute en combineer het avontuur met een bezoek aan de lokale brouwerij of De Vagebond in Merksplas (afhankelijk van beschikbaarheid). Prijzen variëren afhankelijk van voertuigkeuze en groepsgrootte.

E-steps = €19 pp (halve dag)
E-scooters = €49 pp (halve dag)
Brouwerij bezoek is €20 pp

TopografieKolonieGroen

Escape room

Beleef, ontdek… en ontsnap uit de Kolonie! Tijdens dit verhaal beleef je de Kolonie alsof je zelf een landloper was! 

Belevingshuis De Landloper
Kolonie 33
2323 Hoogstraten

Dave Verschueren
0497 97 75 82
info@landloper.be

BTW BE0788457570
Onze algemene voorwaarden

Met passie, goesting en vakmanschap gecreëerd door Mark & Think in Hoogstraten.