Jouw poort naar avontuur en ontdekking

TopografieKolonieGroen

INDOOR ACTIVITEITEN

Duik in het verleden, ontsnap naar het heden

Kom langs in het belevingshuis De Landloper en maak je klaar om je zintuigen te prikkelen en je geest uit te dagen.

De escaperoom
Los de raadsels op, doorzoek de verborgen hoeken, en werk samen om te ontsnappen. Onze room is zorgvuldig ontworpen om je een uur lang in spanning en plezier te houden. Met een mix van historische charme en moderne puzzels die in het thema passen, is dit een indoor avontuur dat door de bezoekers gesmaakt wordt (reviews)

Het kwakhuis (antiek café) met terras
Passeer je met de fiets? Dorst na je ontsnappingspoging? In ons nostaligisch café kom je even op adem. Geniet van een verfrissend drankje, warme koffie en speel een aantal traditionele volkspelen. Dit is de perfecte plek om even bij te praten, te lachen en te genieten van de gezellige sfeer. Er is een fietsparking aan ons terras.

OUTDOOR ACTIVITEITEN

Natuur, historie en technologie in harmonie

Buiten het belevingshuis ligt de wereld van de Kolonie van Weldadigheid. Onze outdoor activiteiten zijn ontworpen om je de schoonheid en het erfgoed van deze unieke omgeving te laten ervaren.

Elektrische Steps en Scooters
Ontdek de natuurlijke en historische schatten van de Kolonie op een geheel nieuwe manier. Onze elektrische steps en scooters bieden een opwindende, milieuvriendelijke manier om de omgeving te verkennen. Voel de wind in je haren terwijl je door de prachtige omgeving rijdt, stop bij de fascinerende historische sites en geniet van de majestueuze natuur.

Escape de Kolonie spel
Een uniek groepsavontuur op maat van kids of volwassenen: speel het  Escape de Kolonie spel. Met behulp van GPS en uitdagende opdrachten neemt dit spel je mee op een drie uur durende ontdekkingstocht (wandeling van 8km) door de Kolonie. Los de raadsels op, leer meer over de geschiedenis en beleef samen een onvergetelijk avontuur.

TopografieKolonieGroen

WELKOM IN JOUW AVONTUUR

Belevingshuis de landloper

Meer dan een bestemming, het is een ervaring.

Of je nu kiest voor de spanning van onze escaperoom, de rust van het Kwakhuis, de ontdekkingstocht met onze elektrische steps en scooters, of het avontuur van ons Escape De Kolonie spel, wij beloven je een bezoek dat je niet snel zult vergeten.

Rond de muren van ons huis ligt een wereld die wacht om ontdekt te worden.

Verken.
Ontdek.
Ga op stap.

TopografieKolonieGroen

Een dag landlopen

Beleef, ontdek… en ontsnap uit de Kolonie! Tijdens dit verhaal beleef je de Kolonie alsof je zelf een landloper was! 

Belevingshuis De Landloper
Kolonie 33
2323 Hoogstraten

Dave Verschueren
0497 97 75 82
info@landloper.be

BTW BE0788457570

Met passie, goesting en vakmanschap gecreëerd door Mark & Think in Hoogstraten.